Absolute Beginners Pilates


Absolute Beginners Pilates!!

 

ABSOLUTE BEGINNERS PILATES

We mogen eindelijk weer open! Na 15 weken gesloten te zijn ivm de Corona maatregelingen gaan we op 1 juli weer lesgeven zoals lesgeven is bedoeld. 

Online Pilates lessen met filmpjes en met live streaming was een prima oplossing, maar in de studio waar ik om een klant heen kan lopen om goed te zien wat er goed gaat en wat extra aandacht nodig heeft is toch veel fijner en geeft een beter resultaat.

Vooral als je nog niet zo lang Pilates doet, of met een specifiek lichamelijke klacht of vraag komt, of zwanger bent etc etc. Daarom ga ik weer het volledige rooster draaien ook in de zomer. 

Daarin staan de mat lessen Pilates, de Springboard Pilates en de zwangerschap Pilates en een nieuwkomer…de Absolute Beginner Pilates.

Deze les is voor iedereen die nog nooit Pilates heeft gedaan, of juist op zoek is naar meer diepgang, en graag beter de basis wil begrijpen en voelen.

Waar is een oefening nu voor, waar voel ik wat en hoe haal ik meer uit mezelf en de training. Maar ook als je herstellend bent van een blessure of als je de mat Pilates soms net iets te snel vind gaan.

Voor al deze mensen start ik vanaf 1 juli de ABSOLUTE BEGINNER PILATES les. Deze zijn op maandag 08.45-09.40 uur en op woensdag 19.00-19.55 uur.

Wil je meer informatie, of een proefles afspreken? Stuur me dan een berichtje of klink op de link onderaan dit bericht.

X

06.28302729

http://www.pilatesstudiomanon.nl/absolute-beginners-pilates/