De Studio


Welkom bij Pilates Studio Manon

Alle lessen die in onze studio worden gegeven bieden exclusiviteit, een hoge kwaliteit en zijn gespecialiseerd.

Er wordt in onze studio les gegeven aan maximaal 8 personen per les. Deze exclusieve manier van lesgeven zorgt ervoor dat er veel persoonlijke aandacht is. Er is dan ook meer ruimte om te werken met een specifiek doel.

Bij herstel van een blessure of ziekte, of na een zwangerschap. werken we in hele kleine groepjes van maximaal 6 personen. Om onze visie te kunnen waarborgen. Doordat we zo specifiek werken kan het zijn dat u liever op een andere dag of tijd zou willen komen dan nu op het rooster staan.

Dit kan.

Geef uw wensen aan en wij gaan kijken hoe we daaraan tegemoet kunnen komen.

Ook zijn er veel meer lessen op het programma en gaan deze altijd door ook als er maar 1 deelnemer staan ingeschreven op een lesuur. Via een on line programma boek je een les, dit kan je doen tot 30 minuten voor aanvang van de les. Op deze manier kom je nooit voor verrassingen te staan dat de les al is vol geboekt. Ben wel op tijd met je boekingen om teleurstellingen te voorkomen, de lessen zitten snel vol.

Er is een heel uitgebreid rooster met verschillende en specifieke Pilates lessen. Op deze manier kan je dus zelf kiezen welke Pilates les bij je past en waar je op dat moment de behoefte aan hebt.

 

Alle lessen staan beschreven op de website, maar heeft u vragen neem dan Contact met ons op dan helpen wij u met de juiste keuze die het beste past bij uw wensen en behoeften.

http://www.pilatesstudiomanon.nl/contact/