@Home Pilates


@Home Pilates zijn korte series Pilates lessen volledig online en gericht op een bepaalde klacht of groep. Om in te spelen op de huidige onzeker tijd bieden we nieuwe klanten deze optie aan om kennis te maken met Pilates en onze studio.

@Home Pilates bestaat uit een persoonlijke online intake 1 op 1 van 30 min. Daarin brengen we eerst in kaart waar bij jou de knel zit en met welke oefeningen je het snelste het beste resultaat zult bereiken. Waar je extra aandacht zou moeten besteden en heb je de mogelijkheid om zelf je vragen en klachten aan te geven.

Daarna heb je 5x een online pilates les van 60 min. in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers. De les is volledig gericht op jouw klachten en zo opgebouwd dat je snel verbetering voelt. Ook krijg je de les digitaal uitgewerkt thuis zodat je na de serie zelf verder kunt gaan en je klachten onder controle kunt houden.

De lestijden zijn flexibel, dat houd in dat we samen afspreken wat een fijne dag op tijd is voor de komende 5 weken. Dit kan overdag en ook in de avond, je voorkeur kun je aan mij doorgeven en wordt voor de start van de serie vastgelegd met alle deelnemers.

De kosten zijn € 87,50 voor het geheel pakket. Dat is dus de persoonlijke intake, de 5 lessen, de uitwerking van de lessen en evt benodigd materiaal (Small Ball, Dynaband)

De eerste @Home Pilates serie is gericht op nek,-schouder en rug klachten.

Heb je door het vele thuiswerken klachten gekregen in nek, schouders en rug? Voelt je lichaam stijf en ontwikkel je steeds meer pijntjes en ongemak? Wil je wel graag thuis oefeningen doen maar zoek je ook persoonlijke begeleiding? 

Dan ben je aan het juiste adres!

Ik bied online een korte serie lessen aan die geheel gericht zijn op nek, schouder en rugklachten. Deze kunnen ontstaan door een verkeerde (zit) houding, teveel zitten, te weinig bewegen, verkortte spieren in nek en schouders en verslapte buikspieren.

In de les maken we gebruik van een small ball en dynaband, deze krijg je gratis thuis gestuurd per post voor aanvang van het programma. Daarnaast heb je nog een matje en rechte stoel nodig.

Andere series zijn;

Zwangerschap Pilates

Absolute Beginners Pilates

65 + Pilates

Heb je interesse, of wil je meer informatie? Neem dan Contact met me op of stuur me een berichtje 06-51661500.