Pilates & Zwangerschap


Tijdens je zwangerschap wil je graag zo fit mogelijk zijn. Voor jezelf maar zeker ook voor je ongeboren kindje. Ook zul je merken dat je vanaf het 2e trimester niet meer zo makkelijk kunt sporten als je was gewend. Je lichaam verandert door de zwangerschap. Naast de bekende veranderingen worden ook je ligamenten en gewrichten soepeler en is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je op een veilige manier aan je algemene conditie blijft werken.

Tijdens de lessen Pilates & Zwangerschap werken we met small equipment, ballen, banden e.d. We werken aan je spierkracht, veranderde lichaamshouding en flexibiliteit. Extra aandacht gaat uit naar de bekkenbodemspieren. Ook is er veel aandacht voor de verschillende ademhaling technieken die je kunnen helpen tijdens je bevalling.

Deze les is exclusief voor zwangeren. Als je bent bevallen is er een andere specifieke les waarin de nadruk ligt op het herstellen en opnieuw eigen maken van je veranderde lichaam. Zie ook Pilates Na Zwangerschap  

De Pilates & Zwangerschaps lessen zijn  doorlopend, je kunt in en uit stappen wanneer het jou uit komt. We werken met strippenkaarten die 8 of 14 weken geldig zijn. Mocht er tijdens je zwangerschap iets veranderen kun je de resterende strippen na je zwangerschap opmaken.

Wil je meer informatie of een proefles boeken, laat dan je gegevens achter bij Contact.