The Pilates Company


Pilates Studio Manon heeft een nauwe samenwerking met The Pilates Company van Debbie Jenner. Het uitgebreide aanbod van opleidingen tot pilates docent, bijscholingen en lessen kun je vinden op de website https://debbie-jenner.com

Op dit moment vinden alle lessen van Debbie online plaats. Zij woont in Engeland en komt normaal een aantal keer per jaar naar Nederland. Totdat veilig reizen weer mogelijk is zal zij dus uitsluitend online te vinden zijn. Manon geeft als assistente van Debbie in haar eigen studio in Best wel live lessen. Als je wilt weten wat wanneer te volgen is en hoe je in kunt schrijven kijk dan even in de actuele agenda https://debbie-jenner.com/teacher-training/

Nieuw in 2020 is de opleiding pilates springboard.

Pilates Springboard

Duur: 2 x 2 uur live, online vooropleidingsessies met Debbie, 5 basisdagen in Best met Manon, plus examen in Best.
Prijs: € 595,- Examen € 75,-
Data: ma 18-22 januari 2021 (12.30-16.30)
Plaats: Best, Brabant

Springboard Pilates is de ideale oplossing voor instructeurs die graag in groepsverband apparatuurlessen willen gaan aanbieden, maar het budget missen om een aantal Reformers direct aan te schaffen. Wij verkopen de apparatuur zelf niet, maar kunnen je direct in contact brengen met de leverancier, die op de hoogte is van onze opleiding.

Groepslessen met Springboard zijn ook voor de klanten aantrekkelijk omdat ze (bijna) personal training krijgen, maar voor een coulanter bedrag dan een 1 op 1 training. De klant kan laagdrempelig kennismaken met de Pilates apparatuur.

Het Springboard wordt bevestigd aan een muur en daar zijn tientallen oefeningen mee mogelijk. Er kan gewerkt worden aan de kracht, flexibilieit of mobiliteit van de klant. De resultaten zijn verbluffend en het werkt verslavend!

Wil je meer informatie, inschrijven of een proefles plannen neem dan Contact

met Manon op of met Debbie https://debbie-jenner.com/teacher-training/inschrijven/