Corona Virus


Zie voor all actuele informatie betreft Pilates lessen live en online op onderstaande link. Dit is de laatste Nieuwsbrief Pilates 14 juni 2020

Lieve allemaal het is een vreemde wereld waar we nu in leven. Ook wij hebben de beslissing moeten nemen om onze Pilates studio en de Sportschool te sluiten tot nader order.
We kunnen alleen hopen dat jullie wel thuis maar niet ziek zullen zijn.
Omdat we toch graag jullie willen helpen om in shape te blijven, maak ik elke week 2 YouTube filmpjes van ongeveer 30 minuten met een Pilates les die jullie thuis kunnen doen. Daarnaast geef ik een paar keer per week een live streaming les waar je voor op kunt geven per mail of stuur een berichtje naar 06-28302729.

Het les rooster is voorlopig;

Maandag 19.00-20.00

Woensdag 09.00-10.00

Donderdag 19.00-20.00

De filmpjes ontvang je op dinsdag en vrijdag.

We hopen dat we heel snel weer open mogen, daarvoor zijn we afhankelijk van de beslissingen die de overheid voor ons maakt. Via de nieuwsbrief hou ik je op de hoogte van de veranderingen en de aanpassingen die we daarvoor maken. Wil je aanmelden voor de nieuwsbrief, YouTube lessen of een live streaming les? Stuur me dan een berichtje of een mailtje via Contact.

Ik heb ook de optie om lessen via live stream te volgen voor beginnende Pilates lovers. Voor meer informatie of een proefles kijk daarvoor op de pagina Absolute Beginners Pilates.

Keep save, keep healthy, and keep in touch,
xxx Mari & Manon