Gertina (45)
Manon is een zeer betrokken, deskundige en enthousiaste vrouw. Ze helpt
je door met je mee te denken welke eetgewoontes bij jouw persoonlijke
situatie passen. Dit gebeurt op een hartelijke en stimulerende manier
zodat je meteen gemotiveerd bent om aan de slag te gaan. En dat werkt!
Door jouw eigen inzet en de steun en warmte van Manon is het afvallen
niet meer zo vervelend als wat het in het verleden was. Manon super
bedankt hiervoor!


Carmen (48)
In mijn werk zit ik veel in de auto of achter een computer, Dat veel zitten niet goed voor je is dat in mij bekend. Een fanatieke sporter ben ik niet! Ik ben ontzettend blij dat ik Pilates Studio Manon gevonden heb. Mijn eerste Pilates vergeet ik nooit, of liever gezegd het effect van mijn eerste les zal ik nooit vergeten. Ik kon al na één les mijn hoofd veel soepeler bewegen waardoor ik makkelijker en verder over mijn schouder kon kijken bij het autorijden. Dankzij de vele oefeningen en aanwijzigingen van Manon voor een goede houding voel ik me minder stijf. Lenig zal ik nooit worden, dat is niet mijn doel. Ik ben ervan overtuigt dat de lessen van Manon een groot verschil maken voor nu en ook voor later.


Natasja (29)
Erg persoonlijk lessen. Manon is deskundig en weet je te motiveren zodat je net iets verder gaat dan je eigenlijk denkt te kunnen. Lessen in kleine groepen waardoor alle tijd om rekening te houden met evt lichamelijke klachten. Naast hard werken is het vooral altijd erg gezellig!!


Monica (63)

Niet te grote groep. met individuele aandacht bij de oefeningen. Voldoende variaties bij de oefeningen. Alle spiergroepen komen aan bod. Dat alles in een prettige omgeving en sfeer.


Claudine (51)
Met schouderklachten en bewegingsbeperking startte ik een jaar geleden met Pilates. Een beetje terughoudend, want ik was bang dat de oefeningen problemen zouden opleveren in de week na de les.
Het tegendeel bleek waar: mijn schouderklachten zijn. als ik elke week ga, bijna verdwenen. Evenals mijn bewegingsbeperking.


Ieteke (64)

Ben nu een dik jaar bij Manon Pilates Studio en kom 2x per week. 1x Mat Pilates en 1x Spring Board. Voor mij een ideale combinatie. Door de professionele lessen word ik mij bewuster van mijn lichaam (vooral mijn houding). Helemaal top de lessen bij Manon, en ook nog gezellig.


Anja (52)

Fijne persoonlijke les. Manon stemt goed af op haar cursisten en houdt rekening met eventuele beperkingen. En ook heel belangrijk:er is ook ruimte voor een praatje en een grapje!


Toos (72)

Ik ben nu 1,5 jaar een trouwe deelnemer aan de pilates lessen voor ouderen op maandagochtend en ik voel me er erg goed bij. Mijn lichaamshouding is sterk verbeterd, ik ben zelfs wat langer geworden ipv gekrompen. Wat op mijn leeftijd toch gebruikelijk is. En, wat op mijn leeftijd ook erg belangrijk is, ik wordt weer wat meer flexibel.


Ellen (34)
Ik ben heel dankbaar dat Manon actief meedenkt en rekening houdt met persoonlijke “belemmeringen”.


Mirjam (46)
Na de behandeling van een hernia ben ik pilateslessen gaan volgen bij Pilates Studio Manon. Het was voor mij de eerste kennismaking met Pilates. Ik merk dat mijn romp stabieler is geworden waardoor ik hoop dat mijn rugklachten niet meer (zo hevig) terugkomen.
Het is ontzettend leuk en lekker om te doen. De groepjes zijn klein waardoor er veel persoonlijke aandacht is. Doordat er meerdere lessen op verschillende tijdstippen mogelijk zijn is er altijd wel een passend moment in de week. Een aanrader voor iedereen die op een fijne en verantwoorde manier wil bewegen.