The Pilates Company


Pilates Studio Manon heeft een nauwe samenwerking met The Pilates Company van Debbie Jenner. Het uitgebreide aanbod van opleidingen tot pilates docent, bijscholingen en lessen kun je vinden op de website https://debbie-jenner.com

Op dit moment vinden alle lessen van Debbie online vanuit Engeland plaats.  Totdat veilig reizen weer mogelijk is zal zij dus uitsluitend online te vinden zijn. Manon geeft als assistente van Debbie in haar eigen studio in Best wel live lessen, of online als er vanwege de Lockdown live lessen niet mogelijk zijn.

Als je wilt weten wat wanneer te volgen is en hoe je in kunt schrijven kijk dan even in de actuele agenda https://debbie-jenner.com/teacher-training/


Werken Met Weerstand

Op veler verzoek nog een keer de Werken met Weerstand workshop! Er wordt tijdens deze workshop gewerkt met de Theraband (aka Dynaband), Pilates Circle en met Toning Balls (0.5 en 1 kg)/gewichtjes.

Leer tientallen Pilates weerstandsoefeningen met diverse soorten materiaal. Werken met weerstand geeft bij sommige oefeningen meer uitdaging, maar bij anderen is het een hulpmiddel voor bv mensen met een gebrek aan stabiliteit of kracht. Heb jij geen Circles, dan kan er gewerkt worden met de Small Ball.

Op zondag 21 februari geeft Manon de eerste deel met Therabands/Dynabands in haar studio in Best,  je kunt deze keer de workshop online volgen.

Op zaterdag 27 februari geeft Debbie online een sessie met ring en Toning Balls/gewichtjes online vanuit Engeland.

Wil je meer informatie  neem dan Contact  met Manon op of met Debbie https://debbie-jenner.com/teacher-training/inschrijven/


Nieuw in 2020 is de opleiding pilates springboard.

Pilates Springboard

Duur: 2 x 2 uur live, online vooropleidingsessies met Debbie, 5 basisdagen in Best met Manon, plus examen in Best.
Prijs: € 595,- Examen € 75,-
Data: ma 15-19 maart 2021 (12.30-16.30)
Plaats: Best, Brabant

Springboard Pilates is de ideale oplossing voor instructeurs die graag in groepsverband apparatuurlessen willen gaan aanbieden, maar het budget missen om een aantal Reformers direct aan te schaffen. Wij verkopen de apparatuur zelf niet, maar kunnen je direct in contact brengen met de leverancier, die op de hoogte is van onze opleiding.

Groepslessen met Springboard zijn ook voor de klanten aantrekkelijk omdat ze (bijna) personal training krijgen, maar voor een coulanter bedrag dan een 1 op 1 training. De klant kan laagdrempelig kennismaken met de Pilates apparatuur.

Het Springboard wordt bevestigd aan een muur en daar zijn tientallen oefeningen mee mogelijk. Er kan gewerkt worden aan de kracht, flexibilieit of mobiliteit van de klant. De resultaten zijn verbluffend en het werkt verslavend!

Wil je meer informatie, inschrijven of een proefles plannen neem dan Contact

met Manon op of met Debbie https://debbie-jenner.com/teacher-training/inschrijven/

 


Second Spring Pilates

Duur: 2 sessies van 2.5 uur
Prijs: € 109,-
Datum: zondag 30 mei en zondag 27 juni van 09.30-12.00
Plaats: Online

Nederland is aan het vergrijzen, de doelgroep boven de 50 jaar is een grote en een groeiende doelgroep. Het is ook een kritische groep die vanuit de jaren 80 is opgegroeid met regelmatig bewegen en dus ook nu op zoek is naar een passend en specifiek trainingsprogramma.

Second Spring Pilates

Rond de 50 gaat iedere vrouw met meer of mindere klachten door de overgang heen. Wat er gebeurt in het lichaam en met welke klachten dat gepaard kan gaan en vooral wat je daar zelf aan kunt doen leer je in deze vernieuwde Second Spring workshop. Achtergrondinformatie op het gebied van voeding, lifestyle en kort een medische samenvatting zijn onderdeel geworden van deze workshop. Maar vooral hoe pas je een Pilates les aan, waar moet je op letten en hoe kun je deze grote groep potentiële klanten naar je toe halen.

Wil je meer informatie, inschrijven of een proefles plannen neem dan Contact

met Manon op of met Debbie https://debbie-jenner.com/teacher-training/inschrijven/