Pilates & Zwangerschap

Tijdens je zwangerschap wil je graag zo fit mogelijk zijn. Voor jezelf maar zeker ook voor je ongeboren kindje. Ook zul je merken dat je vanaf het 2e trimester niet meer zo makkelijk kunt sporten als je was gewend. Je lichaam verandert door de zwangerschap. Naast de bekende veranderingen worden ook je ligamenten en gewrichten soepeler en is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je op een veilige manier aan je algemene conditie blijft werken.

Tijdens de lessen Pilates & Zwangerschap werken we met small equipment, ballen, banden e.d. We werken aan je spierkracht, veranderde lichaamshouding en flexibiliteit. Extra aandacht gaat uit naar de bekkenbodemspieren. Ook is er veel aandacht voor de verschillende ademhaling technieken die je kunnen helpen tijdens je bevalling.

Deze les is voor zwangeren en voor als je net bent bevallen. Dan ligt de nadruk op het herstellen en opnieuw eigen maken van je veranderde lichaam. Na je bevalling mag je pasgeboren kindje met je meekomen naar de les.

Pilates Na Zwangerschap

Na je bevalling heb je tijd nodig om te herstellen en wil je zo snel mogelijk weer fit zijn. Je lijf voelt anders en in de les leren we hiermee om te gaan. Je bent weer welkom in de les, 6 weken na je bevalling. We werken specifiek aan bekkenbodem spieren en het terug vinden van je eigen lichaam, het opbouwen van kracht en het herstellen van jouw eigen figuur.

De Pilates & Zwangerschaps lessen zijn  doorlopend, je kunt in en uit stappen wanneer het jou uit komt. We hebben naast ons voordelige abonnement ook een optie van een 10-strippenkaart, deze is 14 weken geldig. Mocht er tijdens je zwangerschap iets veranderen kun je de resterende strippen na je zwangerschap opmaken.

Wil je meer informatie of een proefles boeken, laat dan je gegevens achter bij Contact.

Pilates & Zwangerschap zaterdag 08.30-09.25