Pilates & Zwangerschap


Tijdens je zwangerschap wil je graag zo fit mogelijk zijn. Voor jezelf maar zeker ook voor je ongeboren kindje. Ook zul je merken dat je vanaf het 2e trimester niet meer zo makkelijk kunt sporten als je was gewend. Je lichaam verandert door de zwangerschap. Naast de bekende veranderingen worden ook je ligamenten en gewrichten soepeler en is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je op een veilige manier aan je algemene conditie blijft werken.

Tijdens de lessen Pilates & Zwangerschap werken we met small equipment, ballen, banden e.d. We werken aan je spierkracht, veranderde lichaamshouding en flexibiliteit. Extra aandacht gaat uit naar de bekkenbodemspieren. Ook is er veel aandacht voor de verschillende ademhaling technieken die je kunnen helpen tijdens je bevalling.

Deze les is exclusief voor zwangeren. De Pilates & Zwangerschaps lessen zijn  doorlopend, je kunt in en uit stappen wanneer het jou uit komt. Je kunt gebruik maken van een voordeling maandabonnement of een strippenkaart. Mocht er tijdens je zwangerschap iets veranderen kun je de resterende lessen na je zwangerschap opmaken. Voor meer informatie zie Tarieven.

Na je bevalling wil je zo snel mogelijk weer fit zijn. We hebben ook een speciale Pilates Na Zwangerschap les. Deze is op dinsdag 11.00, bij voldoende aanmeldingen gaat deze les weer wekelijks van start. Tijdens deze les ben je welkom samen met je baby. Je kunt ook gebruik maken van alle andere mat lessen in het Lesrooster de aanpassingen die je nodig hebt kunnen we ook dan aanbieden. We werken specifiek aan bekkenbodem spieren en het terug vinden van je eigen lichaam, het opbouwen van kracht en het herstellen van jouw eigen figuur.

Na de bevalling voelt je lijf anders, je leert daarmee omgaan en in een korte tijd ben je weer fit genoeg om je eigen trainingen weer op te pakken.

Wil je meer informatie of een proefles boeken, laat dan je gegevens achter bij Contact.