Pilates Mat


Pilates Mat is een hele fijne les, en de meest bekende methode van Pilates lessen. Waarschijnlijk heb je er wel eens van gehoord of ergens eens een lesje meegedaan. Er worden in heel veel sportscholen ook Pilates lessen gegeven, maar dat is toch wel wat anders dan in een Pilates studio. Pilates is veel meer dan de 36 bekende oefeningen wel of niet uitgevoerd in een vaste volgorde.

Pilates is veel meer dan dat, het is een methode die van binnenuit werkt. Je gaat aan de slag met de diepliggende spieren, deze versterken en beheersen en leert de methode ook toepassen in je dagelijks leven.

Er is veel aandacht voor het correct aanleren van de verschillende technieken en oefeningen. Het tempo van de les is rustig zodat je de tijd hebt om bewust met je lichaam bezig te zijn. Wat niet wil zeggen dat de les niet intensief is. Juist doordat je bewust en met volledige aandacht de oefeningen doet is deze les zeer effectief en doelgericht. We werken ook in echt kleine groepen, maximaal 8 personen per les zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht, aanpassingen waar nodig en verdieping daar waar het kan.

Deze les is  geschikt voor als je nog nooit Pilates hebt gedaan, al wel langer Pilates beoefent, van een andere Pilates docent af komt, herstellend bent van een blessure of zwangerschap of als je graag bewust en met volle aandacht een les wilt volgen waarin je werkt binnen jouw mogelijkheden en grenzen.

Wil je meer informatie of een proefles boeken, laat dan je gegevens achter bij Contact.