Prachtige nieuwe locatie sinds 2022

Een prachtige locatie, goed bereikbaar vanaf de A2 en aan de rand van het centrum van het Brabantse dorp Best.

De studio is volledig ingericht voor verschillende Pilates lessen. We hebben speciale verhoogde matten die comfortabel liggen en iets van de grond zodat deze nog meer opties geven voor aanpassingen en persoonlijke programma’s.

Verder is de studio uitgerust met speciale apparatuur als Reformers en Springboards en alle mogelijke small equipement materialen. Ook is de studio uitgerust met een airco wat vooral in de zomer heel erg prettig is.

Naast de klassieke Pilates Mat lessen, bieden we ook lessen op apparatuur aan o.a. Pilates Springboard en Reformer.

De Springboard lessen bieden alle voordelen van apparatuur lessen voor een voordelige prijs en worden gegeven in groepen van maximaal 4 personen. De Reformer lessen zijn op afspraak en altijd een duo of privé les.

Onze gewichtsconsulente kan u helpen met voedingsadvies en bied een intensief traject aan dat ook nog gecombineerd kan worden met Pilates lessen.

We verzorgen in samenwerking met Debbie Jenner’s Pilates Company-Holland ook opleidingen en workshops aan voor professionele Pilates docenten.

Lessen kun je reserveren direct in de studio na een les, via mail en WhatsApp. Lessen annuleren of verplaatsten kun je via dezelfde weg doen tot 30 minuten voor aanvang van de les. Lessen gaan altijd door behalve als maar 1 persoon voor een les boekt dan proberen we samen met je een andere tijd te vinden of zetten we de les om in een privé training.

Er is een heel uitgebreid lesrooster met verschillende en specifieke Pilates lessen. Op deze manier kan je dus zelf kiezen welke Pilates les bij je past en waar je op dat moment de behoefte aan hebt.

Alle lessen staan beschreven op de website, maar heeft u vragen neem dan Contact met ons op dan helpen wij u met de juiste keuze die het beste past bij uw wensen en behoeften.

In onze studio geven we ook voedingsadvies volgens de richtlijnen van het voedingscentrum en de richtlijnen van de gezondheidsraad. Meer informatie over onze kunt u vinden bij pilates & voeding  verder op deze website