Manon heeft haar beroepsopleidingen gevolgd in Rotterdam aan de Mavo voor Ballet en Muziek en de HBO Rotterdamse Dansacademie (nu Codarts).

Daar is ze afgestudeerd in 1991 als 1e graad docent dans met specialisatie moderne dans en internationaal folkloristische dans.

Na een aantal jaren als uitvoerend danseres werkzaam te zijn geweest in binnen – en buitenland, oa met de de Jaenet Dance Sansation, is Manon gaan lesgeven in dans, aerobic en Pilates. Zij heeft 20 jaar een dansschool gehad in Best, werkzaam geweest als choreograaf en 20 jaar dansvoorstellingen gegeven met haar leerlingen.

In 2005 heeft ze haar Pilates opleiding voltooid bij The Pilates Company-Holland en heeft daarna verdere specialisaties in Pilates gedaan. Manon geeft naast de lessen in haar studio in Best ook workshops en opleidingen aan Pilates docenten en werkt intensief samen met Debbie Jenner’s pilates Company.

Op dit moment runt zij met heel veel plezier haar eigen Pilates studio in Best, daarin blijft ze nieuwe lessen, workshops en opleidingen ontwikkelen en is daar 6 dagen per week te vinden.

Manon is geschoold, gediplomeerd en geregistreerd bij verschillende instellingen en instanties. Dit geeft niet alleen de garantie van gedegen en kwalitatief goede begeleiding op elk gebied. Maar geeft jou als klant ook de mogelijkheid de kosten hiervan te kunnen declareren. Hieronder de verschillende opties die er zijn en mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met Manon opnemen of bij de betreffende instantie.

Manon is 1e graag geregistreerd docent dans en Pilates bij de CRKBO. Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In dit Register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs en zelfstandig werkende docenten  die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.

Manon is vanaf 2013 afgestudeerd gewichtsconsulente en heeft daarvoor een eigen boek ontwikkeld om samen met jou naar een gezond en evenwichtig eetpatroon te komen. Consulten en trajecten kunnen geheel of gedeeltelijk vanuit de zorgverzekeringen worden vergoed. Werkgevers vergoeden vaak ook een deel van de kosten, dit vanuit het oogpunt van preventie.

De vergoeding komt uit het aanvullend pakket en staat dus los van je eigen risico, je hebt geen verwijzing van een huisarts nodig maar kunt rechtstreeks contact met ons opnemen.

AGB code 90109856