Pilates Reformer

In onze studio is er ook de mogelijkheid om een les op de Reformer te boeken. De Reformer is een van de favoriete lessen van vele celebraties en professionele sporters. Dat is niet voor niets, je boekt snel resultaat en de Reformer is compleet te personaliseren zodat je daadwerkelijk traint waar je dat wilt.

De Reformer is een soort bank met een bewegend deel waar we Spings (weerstandsveren) van verschillende zwaarte aan kunnen maken. Hierdoor train je de diepliggende spieren en werk je de gehele les met je gehele lichaam.

Deze lessen zijn altijd op afspraak en deze maken we samen zodat je alle vrijheid hebt ze in plannen wanneer het voor jou het beste uitkomt. Vooraf aan de eerste keer hebben we eerst een intake gesprek. Daarin geef jij aan wat je verwacht en wat je doelen zijn. Wij geven dan ons advies en de mogelijkheden die we jou kunnen bieden.

We bieden privé lessen en duo lessen. Bij duo lessen train je altijd met dezelfde persoon en wordt het programma zo opgesteld dat jullie beide er zoveel mogelijk profeit aan hebben.

Wil je meer informatie of een proefles boeken, laat dan je gegevens achter bij Contact.

Reformer Intro.

Als je niet gelijk 10 lessen wilt afspreken bieden we je nu ook de mogelijk een losse les Reformer te doen of een half pakket van 5 lessen te boeken. Op die manier kunt met minder lessen wel een heel goed beeld krijgen wat Reformer voor jou kan betekenen.

De lessen zijn algemene Reformer lessen, wil je graag aan een specifieke blessure of klacht werken dan kun je beter gebruik maken van de privé of duo trainingen.

De les tijden die we oo dit moment aanbieden zijn:

Maandag 11.00-11.55

Dinsdag 10.00-10.55

Woensdag 18.00-18.55

Donderdag 18.00-18.55