Pilates Reformer


In onze studio is er ook de mogelijkheid om een privé les of duo les te boeken. Deze lessen doen we op de Reformer, een prachtig Pilates apparaat waarmee je alleen of met z’n tweeën een les boekt in onze studio. We bieden de optie om een losse les te boeken, dan kun je uitproberen wat een Reformer is en wat het voor jou kan betekenen.

Wil je echt resultaten boeken dan start je een 10 weken traject. We maken dan een afspraak voor een intake gesprek. Dit gesprek duurt ongeveer een uur, waarin we samen bespreken waar je aan wilt werken, bepalen we samen je doelstellingen en gaan we een aantal oefeningen doen naast en op de Reformer. Daarna gaan wij een programma voor je schrijven waarin al deze informatie wordt verwerkt zodat we een programma hebben waar we mee gaan werken dat geheel is gericht op het behalen van je wensen en doelen.

Na 10 weken evalueren we hoever we zijn gekomen en stellen de doelen bij voor het vervolg. Dit kan ook als duo training. De intake is nog steeds per persoon maar het programma dat wordt geschreven is dan aangepast op jullie beiden. Je komt ook altijd samen naar de les die we weer op afspraak zullen plannen.

Wil je meer informatie of een proefles boeken, laat dan je gegevens achter bij Contact.