Pilates Reformer

In onze studio is er ook de mogelijkheid om een les op de Reformer te boeken. De Reformer is een van de favoriete lessen van vele celebraties en professionele sporters. Dat is niet voor niets, je boekt snel resultaat en de Reformer is compleet te personaliseren zodat je daadwerkelijk traint waar je dat wilt.

De Reformer is een soort bank met een bewegend deel waar we Spings (weerstandsveren) van verschillende zwaarte aan kunnen maken. Hierdoor train je de diepliggende spieren en werk je de gehele les met je gehele lichaam.

Deze lessen zijn altijd op afspraak en deze maken we samen zodat je alle vrijheid hebt ze in plannen wanneer het voor jou het beste uitkomt. Vooraf aan de eerste keer hebben we eerst een intake gesprek. Daarin geef jij aan wat je verwacht en wat je doelen zijn. Wij geven dan ons advies en de mogelijkheden die we jou kunnen bieden.

We bieden privé lessen en duo lessen. Bij duo lessen train je altijd met dezelfde persoon en wordt het programma zo opgesteld dat jullie beide er zoveel mogelijk profeit aan hebben.

Wil je meer informatie of een proefles boeken, laat dan je gegevens achter bij Contact.

Reformer Groep.

Vanaf mei 2024 hebben we uitbreiding gehad en bieden we ook Reformer Groep aan in de studio. We hebben nu 4 Reformers en 5 lessen per week waarop we in kleine groepen Reformer Pilates geven.

Het zijn groepslessen dus niet specifiek op maat gemaakt maar doordat we in kleine groepen werken nog steeds heel persoonlijk aan te passen naar specifieke wensen en blessures.

Wil je een keer een les uitproberen? Dat kan ook, je kunt dan een losse les Reformer boeken. Daarnaast bieden we pakketten aan per 5 of 10 lessen en deze kun je naast je huidige abonnement of strippenkaart gebruiken.

lesrooster Reformer  Groep;

Maandag 11.00-11.55 en 18.00-18.55

Woensdag 19.00-19.55

Donderdag 18.00-18.55 en 20.00-20.55

Kosten zijn;

Losse les € 25,00

Pakket 5 lessen € 120,00

Pakket 10 lessen € 230,00