Pilates Springboard

Pilates Springboard is nog een vrij onbekend concept in Nederland maar in Amerika wordt er al jaren met veel plezier en succes mee gewerkt. Het grote voordeel van Spring Boards ten opzichte van andere Pilates apparatuur is dat we dit in groepsverband gaan geven.

De Spring Board is bevestigd aan de muur en behulp van “Springs” (weerstands veren) doe je Pilates oefeningen met weerstand. Hierbij komt er een enorme uitbreiding van repertoire bij en ook de klassieke Pilates oefeningen krijgen een hele andere dimensie.

Het hele lichaam wordt getraind in de Springboard les, ook hierin werk je aan je core, ademhaling, stabilisatie, flexibiliteit en een verbeterde houding. Het voelt alleen heel anders dan een mat les en door de Springs in te stellen op je eigen niveau krijg je een nog meer op maat gemaakte Pilates les.

We hebben 4 complete Spring Boards in de de studio, in het lesrooster kun je zien wanneer deze worden gegeven. Lessen op de Springboard zijn iets duurder omdat er maximaal 4 personen aan mee kunnen doen en je op apparatuur werkt.

Zie voor alle prijzen en opties op  de pagina tarieven.

Wil je meer informatie of een proefles boeken, neem dan contact met ons op.