Naast gezonde voeding is beweging belangrijk voor je gezondheid. Een goed bewegingspatroon helpt ook om je doelen als afvallen beter en sneller te bereiken. Ik wil je graag helpen om naast de voedingsadviezen ook een goed vol te houden bewegingsprogramma op te zetten.

Samen met mijn man runnen we al ruim 20 jaar Sportcentrum Boelots, mijn praktijk is ook gevestigd in hetzelfde gebouw. Daarom hebben we een mooie aanbieding voor alle klanten die bij mij onder begeleiding zijn om voor 3 maanden onbeperkt te komen sporten onder de deskundige begeleiding van Mari. Hij maakt persoonlijke fitness programma’s waarbij hij alle gegevens en waarden die tijdens de consulten worden gemeten verwerkt zodat je met korte lijntjes heel snel een op maat gemaakt programma krijgt en je gelijk aan de slag kunt om je doelen te bereiken.

Zelf heb ik naast mijn praktijk een Pilates studio, hierin geef ik ruim 22 lessen per week in smal groups van maximaal 6 personen. Pilates helpt je sterker, leniger en een beter houding te verkrijgen. Doordat ik heel persoonlijk les geef zijn deze lessen ook uitermate geschikt voor mensen met blessures en specifieke eisen.

Wil je meer informatie, kijk dan eens op onze websites

http://www.sportcentrumboelots.nl

http://www.pilatesstudiomanon.nl

Neem Contact met ons op voor meer persoonlijke informatie en advies.