Nieuwste maatregelingen naar aanleiding van de persconferentie van 3 november, lees verder in de nieuwsbrief in onderstaande link.

Nieuwsbrief Pilates Studio Manon

 

Het is een vreemde wereld waar we nu in leven. Nadat we een een paar maanden verplicht moesten sluiten zijn we weer open sinds 1 juli en het gaat heel erg goed.

Alle lessen zijn weer actief en samen kunnen we weer genieten van live lessen in de studio. Om alles zo veilig en goed mogelijk te laten verlopen hebben we een aantal maatregelingen moeten nemen.

  • reserveer vooraf je les, dat kun je na je les doorgeven of via WhatApp 06-28302729. Ook als je onverwachts niet kunt of je les wilt verzetten kun je me bereiken met dit nummer.
  • we vragen je thuis te blijven bij klachten en vragen of je geen klachten hebt als je de studio in komt.
  • je handen kun je desinfecteren in de studio, ook staan er schoonmaak spullen.
  • graag een eigen matje en materialen meenemen, als je deze niet hebt kun je zolang iets lenen.
  • in de studio hebben we ruime vakken afgeplakt, he kunt al je spullen en schoenen etc mee je vak in nemen, wij maken de vloer elke dag verschillende keren schoon.
  • na de les kun je de studio via de gewone uitgang of nooduitgang verlaten.
  • het toilet is toegankelijk, wel graag zelf evt. een flesje water meenemen.

Mocht je toch een les missen omdat je zelf of een huisgenoot wacht op een uitslag van een Corona test, of ben je zelf verkouden? Dan heb je ook de mogelijkheid de les thuis online mee te doen. Ik stuur je dan een link waarmee je kunt inloggen bij GoToMeeting en dan kan je meekijken in de les in de studio!

Daarnaast heb ik een YouTube kanaal waarop ik regelmatig nieuwe filmpjes plaatst van opgenomen lessen van ongeveer 30 minuten. Zo kun je thuis een les volgen op een moment dat het jou het beste uitkomt. Op de filmpjes geef ik een les inclusief aanwijzingen en correcties zodat je thuis ook veilig aan de slag kunt.

Wil je meer informatie hierover stuur me dan een berichtje via 06-28302729 of mail me via Contact