Terug in balans

Tijdens, maar ook na borstkanker heb je nog veel vragen en tijd nodig om terug in balans te komen op verschillende vlakken. In Best zijn wij een groep in oncologie gespecialiseerde hulpverleners, die elkaar hebben gevonden in deze samenwerking. Samen bieden wij een compleet aanbod in de na- zorg van borstkanker, de lijntjes onderling zijn kort, zodat naar behoefte gespecialiseerde hulp toegevoegd kan worden. Wij helpen jou graag terug in balans.

Pilates is een manier van trainen die effectief is maar heel goed de grens van jou mogelijkheden in de gaten houd. Je bouwt opnieuw kracht en flexibiliteit op zonder dat dit gepaard gaat met veel spierpijn en ongemak. Je wordt opnieuw weer eigen in jouw lichaam en de mogelijkheden die je hebt.

In mijn studio bied ik diverse Pilates lessen, in groep verband, op de Spring Board maar ook privé lessen zijn mogelijk. Er zijn 23 lessen per week verdeeld over 6 dagen, privé trainingen zijn te boeken op elk gewenste dag en tijd.

Ook bied ik voedingsadviezen aan, als BGN gewichtsconsulente werk ik met de richtlijnen gezonde voeding van het voedingscentrum en de gezondheidsraad. Na borstkanker is het erg belangrijk dat je weer met smaak leert eten, alle bouwstoffen, vitamines en mineralen binnenkrijgt die je nodig hebt. Ik kijk graag een keer met je mee naar jouw huidige voedingspatroon en wat je daar eventueel aan kunt verbeteren.

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies neem dan Contact met me op dan maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek of proefles.