Afvallen?

Ja graag!

Maar dan wel op een verantwoorde en gezonde wijze. Je wilt graag gewicht verliezen, en snel een crash dieet volgen lijkt dan de oplossing. Maar voor je het weet is al je harde werken teniet gedaan als je weer terug gaat naar je normale eetpatroon.

Ik wil je graag helpen uit te vinden wat en vooral waarom het niet lukt om op een gezond gewicht te blijven.

In mijn studio start ik in regelmatig op verschillende dagen een groepscursus om af te slanken. Het is een cursus van 8 weken, elke week houden we een bijeenkomst waarin we praten over een onderwerp als emotie eten, gezonde tussendoortjes, etiketten lezen etc. We werken met een werkboek dat speciaal voor deze begeleiding is ontwikkeld. Hierin ga je op zoek naar jouw valkuilen, wat je al wel goed doet en wat nog beter kan. Zodat je aan het einde van de cursus een mooi naslagwerk hebt waarmee je verder kunt.

Daarnaast ga je werken aan figuur correctie met Pilates lessen. Pilates helpt je om strakker en gespierder in je vel te gaan zitten. Het ondersteund je afval proces en door de spier opbouw heb je sneller en beter resultaat. Je gaat 1x per week een Small Groep Pilates les volgen, en 1 x per week Spring Board Pilates zodat je gegarandeerd resultaat hebt na 8 weken.

Aansluitend bij elke bijeenkomst zit een Small Group Pilates les zodat je daarnaast nog maar 1x naar de studio hoeft te komen voor de Spring Board Pilates les. Spring Board is een unieke manier van trainen. Door de weerstandsveren en de specifieke oefeningen heb je nog sneller en beter resultaat. Onze studio is de enige in Brabant die deze apparatuur aanbiedt.

Wij bieden elke dag en 6 dagen per week  lessen aan neem maar eens een kijkje op ons Lesrooster. Je mag gebruik maken van het gehele lesrooster. De lessen plan je zelf in en reserveer je per week, zodat het altijd past in je eigen agenda.

In onze studio bieden we lessen aan in kleine groepjes (max.6), om hoge kwaliteit en persoonlijke begeleiding te kunnen bieden. De Spring Board lessen zijn bijna PT (personal training) lessen, daar kunnen maximaal maar 4 personen tegelijk aan deelnemen.


  • 8 weken
  • 1x per week Pilates Mat small group (max. 6 pers.)
  • 1x per week Spring Board Pilates (bijna PT met 4 pers.)
  • 8x lezing over gevarieerde onderwerpen
  • 8x weging en persoonlijk advies
  • incl. werkboek

kosten;  €297,- incl.

Wil je liever privé consulten ipv de begeleiding in de groep? Dat Kan! Je zit dan ook niet meer vast aan de vaste bijeenkomst tijden maar maakt elke week een persoonlijk afspraak op een dag en tijd die jou uitkomt. Ook de begeleiding en adviezen zijn dan helemaal op jouw wensen en behoeften afgesteld.

meerprijs; € 96,-

Als BGN gewichtsconsulente worden de kosten van de consulten geheel/gedeeltelijk vergoed door de borgverzekeraar. Voor meer informatie neem contact op met je zorgverkeraar of kijk op de website van de BGN onder het kopje vergoedingen.


Eerstvolgende start data:

Op dit moment kan je niet meer instromen voor een groepscursus, er is geen zicht op wanneer dat weer kan ivm de Corona maatregelingen. Wel is er de optie van een privé pakket. Dan zijn de voedings consulten privé en maak je gebruik van het gehele lesrooster om de Spring Board en Mat lessen Pilates  te plannen.

Wil je meer informatie of een proefles boeken, laat dan je gegevens achter bij Contact.