Vergoedingen zorgverzekering


Ik ben sinds 2014 kernlid van de BGN en als zodanig worden mijn consulten geheel of gedeeltelijk vanuit de zorgverzekeringen vergoed. Ook is het mogelijk om facturen te ontvangen voor de alle Pilates lessen, ook voor  de zwangerschap Pilates lessen. Veel werkgevers bieden de mogelijkheid deze geheel of gedeeltelijk te vergoeden, dan wel een tegemoetkoming in de kosten te bieden.

De BGN-gewichtsconsulent begeleidt cliënten (met gewichtsproblemen) volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon.

Cliënten die om medische redenen voeding nodig hebben die aan specifieke eisen moet voldoen, worden niet door de BPrintGN-gewichtsconsulent begeleid, maar doorverwezen naar een diëtist.

Je kunt zonder verwijzing van je huisarts gebruik maken van de diensten van Gewichtsconsulente Manon.

Veel zorgverzekeringen vergoeden (gedeeltelijk  het advies en de consulten. Informeer hier over bij je eigen verzekering. De vergoeding komt uit je aanvullende pakket en staat los van een eigen risico.

Kijk altijd in je polis of raadpleeg je zorgverzekering voor de exacte vergoedingen op gebied van voedingsvoorlichting, afvallen bij overgewicht of preventie cursussen.